Πώς να ρυθμίσετε τον κωδικό πρόσβασης για Πιστωτικές Κάρτες

Για λόγους ασφαλείας, ένας μοναδικός Κωδικός Πρόσβασης προστατεύει τα στοιχεία της Πιστωτικής Κάρτας που εισάγουν οι πελάτες για να εγγυηθούν τις κρατήσεις. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα της πιστωτικής που παρέχονται από τους πελάτες σας μόνο εάν έχετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης.

Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας (μόνο για λογαριασμούς που άνοιξαν από τον Αύγουστο του 2021 και μετά) θα πρέπει να έχετε λάβει ένα email με έναν συγκεκριμένο κωδικό πρόσβασης για Πιστωτικές Κάρτες, όπως ο ακόλουθος:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για να δείτε τις Πιστωτικές. Αν αντίθετα ανοίξατε τον λογαριασμό σας πριν από τον Αύγουστο του 2021, δεν λάβατε αυτό το email, αλλά εξακολουθούσατε να έχετε ρυθμίσει έναν κωδικό πρόσβασης για την προβολή Πιστωτικών. Εάν τον χάσατε ή δεν τον θυμάστε, μπορείτε να τον επαναφέρετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

☞ Έγγραφα: Έχασα τον κωδικό πρόσβασης για την προβολή των πιστωτικών καρτών


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !

Προσέξτε να διατηρήσετε και να μην χάσετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης: εάν χάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να ορίσετε έναν νέο, αλλά αυτός θα σας επιτρέψει να διαβάσετε μόνο τις Πιστωτικές Κάρτες των νέων κρατήσεων και όχι εκείνων που λάβατε προηγουμένως.

Δεδομένου ότι ο κωδικός πρόσβασης είναι ένα κλειδί κρυπτογράφησης, οι Πιστωτικές Κάρτες των κρατήσεων που έχουν εισαχθεί πριν από την αναδιαμόρφωση δεν θα διαβαστούν με τον νέο κωδικό πρόσβασης.


Σημείωση: Το WuBook δεν λειτουργεί ως μεσάζων στις πληρωμές, αλλά εκτελεί μόνο μια υπηρεσία αποθήκευσης και προβολής δεδομένων Πιστωτικών Καρτών.

Όταν ένας πελάτης εισάγει έναν αριθμό Πιστωτικής, πραγματοποιείται ένας "συντακτικός" έλεγχος για τη συμμόρφωση των παρεχόμενων δεδομένων: εάν ο εισαγόμενος αριθμός δεν είναι σωστός, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας αριθμός Πιστωτικής που περνά τον έλεγχο συμμόρφωσης σχετίζεται με έναν λογαριασμό. Ακόμα κι αν είναι, δεν υπάρχει τρόπος να επαληθεύσετε εάν ο λογαριασμός έχει την απαραίτητη κάλυψη.

Μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία αναχώρησης της κράτησης, τα δεδομένα Πιστωτικής αφαιρούνται αυτόματα από τη βάση δεδομένων του WuBook και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα.