Ασφάλεια του Λογαριασμού σας

Στον λογαριασμό σας στο WuBook, υπάρχει μια ενότητα ΑΣΦΑΛΕΙΑ αφιερωμένη στην προστασία των δεδομένων σας και στον έλεγχο πρόσβασης. Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση όλων των υποενοτήτων.1. Κωδικός Πρόσβασης


Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Εάν πιστεύετε ότι ο κωδικός σας δεν είναι πλέον ασφαλής, μπορείτε να τον αλλάξετε. Καλό είναι να αλλάζετε περιοδικά τον κωδικό σας. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στην ενότητα < Ο Κωδικός Πρόσβασης σας συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία (θα σας ζητηθεί ο τρέχων κωδικός πρόσβασης για την αλλαγή)
Χρήσιμος Σύνδεσμος: Ασφάλεια > Κωδικός Πρόσβασης

2. Συσκευές και Πρόσβαση


Εδώ λαμβάνετε μια λίστα με όλες τις προσβάσεις που έγιναν στον λογαριασμό σας, παρακολουθώντας τα ακόλουθα δεδομένα: συσκευή που χρησιμοποιείται, πρόγραμμα περιήγησης (Firefox, Chrome, Safari), λειτουργικό σύστημα, γεωγραφική τοποθεσία (εάν υπάρχει), διεύθυνση IP.

Επίσης, σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε μια ειδοποίηση μέσω email που θα σας ενημερώνει για κάθε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε το επίπεδο ελέγχου πρόσβασης υποδεικνύοντας ένα επίπεδο από 1 έως 4. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, ορίζοντας το Προφίλ Ειδοποιήσεων σε "Μηδέν".

↳ Χρήσιμος Σύνδεσμος: Ασφάλεια > Συσκευές και πρόσβαση
3. Σύστημα κρυπτογράφησης


Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τον κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να διαβάζετε τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών που έχουν εκδώσει οι επισκέπτες για να εγγυηθούν την κράτησή τους. Για να το αλλάξετε, μεταβείτε στην παρακάτω ενότητα μέσω του χρήσιμου συνδέσμου. Αυτή η ρύθμιση είναι απαραίτητη τόσο για το Μηχανή Κράτησης όσο και για το Channel Manager. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα αναλυτικό άρθρο.

4. Χρήστες και Ομάδες


Εδώ μπορείτε να περιορίσετε τις προσβάσεις του προσωπικού σας στην Αρχική σελίδα του λογαριασμού σας, δημιουργώντας συγκεκριμένα διαπιστευτήρια για αυτούς.

Τέλος, εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε να ζητάτε κωδικό μιας χρήσης (OTP) κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να κάνει αλλαγές σε συγκεκριμένες ενότητες της Αρχικής Σελίδας, για να αυξήσετε την ασφάλειά σας!
Tags