Πρόσθετο Atraveo

Το Atraveo είναι ένα online portal κρατήσεων που ειδικεύεται σε τουριστικά καταλύματα. Ωστόσο, δεν γίνεται η διαχείριση με τον ίδιο τρόπο όπως τα παραδοσιακά κανάλια μέσω του WooDoo. Αντίθετα, η διαχείρισή του γίνεται μέσω ενός ειδικού πρόσθετου στο WuBook.

Ο λόγος είναι ότι το Atraveo δεν σέβεται την τυπική δυναμική των καναλιών του WooDoo. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι το WooDoo που ενημερώνει το Atraveo όποτε είναι απαραίτητο, αλλά το Atraveo διαβάζει τα ενημερωμένα δεδομένα στο WuBook και ενημερώνεται ανάλογα. Αυτή η ανάγνωση δεδομένων γίνεται περίπου μία φορά την ημέρα.
Το Atraveo διαβάζει και ενημερώνει μόνο τη διαθεσιμότητα και το κλείσιμο δωματίων. Οι τιμές πρέπει να ενημερώνονται και να διαχειρίζονται απευθείας στο extranet της Atraveo. Το ίδιο ισχύει και για τις κρατήσεις – η διαχείριση πρέπει να γίνεται απευθείας στο extranet του Atraveo.

Έτσι, η σύνδεση με το Atraveo ακολουθεί την ίδια δυναμική των καναλιών που συνδέονται με την τεχνολογία του iCal, αλλά έχοντας ένα πρότυπο σύνδεσης καταλληλότητας, έπρεπε να αναπτύξουμε ένα πρόσθετο ad hoc για το Atraveo.

☞ Έγγραφα: Κανάλια Συμβατά με το ICal


Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο


Εάν εγκαταστήσετε το πρόσθετο από ένα από τα καταλύματα του WuBook λογαριασμού, εγκαθίσταται αυτόματα σε όλα τα άλλα καταλύματα του λογαριασμού. Σε κάθε κατάλυμα, πρέπει να αρχικοποιήσετε το πρόσθετο ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στη διεπαφή του πρόσθετου.


Το πρώτο βήμα απαιτεί να υποδείξετε τον αριθμό του κεντρικού υπολογιστή του Atraveo. Ας υποθέσουμε ότι διαφορετικά καταλύματα είναι εγγεγραμμένα στον ίδιο λογαριασμό του Atraveo, ενώ τα αντίστοιχα δωμάτια του WuBook βρίσκονται σε διαφορετικά καταλύματα του λογαριασμού σας στο WuBook. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να καθορίσετε τον ίδιο αριθμό κεντρικού υπολογιστή στο πρόσθετο του Atraveo όλων αυτών των καταλυμάτων.


Ρύθμιση Πρόσθετου


Στη διεπαφή του πρόσθετου θα βρείτε όλα τα υπάρχοντα δωμάτιά σας στο WuBook και θα χρειαστεί να τα αντιστοιχίσετε όλα στο αντίστοιχο δωμάτιο στο Atraveo για να διαχειριστείτε τη διαθεσιμότητα. Τα δωμάτια WuBook που δεν έχουν ανταποκριτή στο Atraveo μπορούν να παραμείνουν χωρίς αντιστοίχιση.

Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι ΟΛΑ τα δωμάτια του Atraveo αντιστοιχίζονται σε ένα δωμάτιο WuBook.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο κωδικός των δωματίων του Atraveo που πρέπει να εισάγετε στο πρόσθετο ΔΕΝ είναι ο κωδικός που εκχωρεί αυτόματα το Atraveo, αλλά ο κωδικός που έχετε επιλέξει για κάθε δωμάτιο σας.

Εκτός από την αντιστοίχιση του δωματίου, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ποια από τα πλάνα περιορισμών σας θέλετε να αντιστοιχίσετε για το άνοιγμα και το κλείσιμο των δωματίων σας. Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, στη διεπαφή του πρόσθετου θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος που πρέπει να σύρετε στο σωστό τμήμα του extranet του Atraveo.

Tags