Κωδικός μιας χρήσης (OTP)

Για να αυξήσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας, το WuBook σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία Κωδικό μιας χρήσης (OTP). Με αυτόν τον τρόπο, εάν κάποιος προσπαθήσει να επεξεργαστεί ένα από τα ακόλουθα τμήματα του λογαριασμού σας, θα του ζητηθεί κωδικός επιβεβαίωσης για να συνεχίσει:Έτσι, αυτές οι ενότητες θα προστατεύονται από το OTP. Ο κωδικός θα σταλεί με email ή μήνυμα κειμένου στις επαφές που αναφέρονται στη σελίδα ρύθμισης. Εδώ είναι ο σύνδεσμος προς την ενότητα.

↳ Χρήσιμος Σύνδεσμος: Ασφάλεια > Κωδικοί μιας χρήσης


! ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι σημαντικό να εισάγετε τον κωδικό κλήσης της χώρας σας πριν από τον αριθμό τηλεφώνου σας (δηλαδή +39 για Ιταλία), διαφορετικά το SMS δεν μπορεί να σταλεί.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον αριθμό τηλεφώνου και το email στην ακόλουθη ενότητα:

↳ Χρήσιμος Σύνδεσμος: Διαχείριση > Πληροφορίες > Προσωπικές ΠληροφορίεςΓια να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα που αναφέρθηκε παραπάνω και να βάλετε το κουμπί επάνω δεξιά στο ON:

Στη συνέχεια, για να συνεχίσετε με την ενεργοποίηση, θα ερωτηθείτε αμέσως εάν θέλετε να λάβετε τον κωδικό μέσω email ή SMS:Τώρα εισάγετε τον κωδικό που λάβατε και η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί. Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να επεξεργαστεί τις ενότητες που αναφέρονται στην αρχή του άρθρου, θα πρέπει να εισάγει το OTP που λαμβάνεται μέσω email ή SMS.Να θυμάστε ότι:

- Όταν λάβετε τον κωδικό πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε μέσα σε 5 λεπτά, διαφορετικά θα λήξει και θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν νέο.

- Ο κωδικός θα λειτουργήσει για 5 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι για 5 λεπτά οι παραπάνω ενότητες θα ξεκλειδωθούν και θα μπορούν να επεξεργαστούν. Μετά από 5 λεπτά ο κωδικός λήγει και θα σας ζητηθεί ένας νέος (θα σταλεί ξανά με email ή SMS).

- Όταν αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί ένας νέος κωδικός OTP.

- Ο κωδικός απαιτείται επίσης για να απενεργοποιήσετε/ενεργοποιήσετε τη σελίδα ρύθμισης OTP.

Tags