Τι είναι το PMS?


Ο όρος PMS (ακρωνύμιο για το Property Management System) είναι ένα λογισμικό το οποίο παρέχει πολλαπλά εργαλεία υποστήριξης για το προσωπικό των ξενοδοχείων στο σημαντικό έργο της διαχείρισής του: Πλάνο με δωμάτια και κρατήσεις, αυτόματη ή μη αυτόματη εισαγωγή κρατήσεων στο πλάνο, check-in και check-out, τουριστικός φόρος και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Εκτός από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, το PMS επίσης επιτρέπει:

  • Έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και αποδείξεων παροχής υπηρεσίες
  • Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για την ανάλυση των πωλήσεών σας
  • Αυτόματη αποστολή προσαρμοσμένων μηνυμάτων στους επισκέπτες σας
  • Διαχείριση εργασιών καθαρισμού μέσω ειδικού πλάνου
  • Περιορισμό πρόσβασης σε κατηγορίες προσωπικού.

Το WuBook έχει μία ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ PMS (ZAK) λειτουργία, η οποία επιτρέπει άνετη και απλή διαχείριση όλων των υπηρεσιών από ένα λειτουργικό σύστημα. Εκτός από τις λειτουργίες PMS, το ZaK περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό channel manager και μια έξυπνη μηχανή κρατήσεων. Διαφορετικά πακέτα χρήσης είναι διαθέσιμα (Βασικό, Εξελιγμένο ή Essential, PII και Τιμολόγηση) που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι το "Βασικό Zak" είναι δωρεάν για πάντα!


Το ΖΑΚ είναι ένα cloud PMS, αλλά... τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή: όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στο διαδίκτυο και είναι πάντα διαθέσιμα, από οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε συσκευή!

Αυτό σας εγγυάται μεγαλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία: το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο!

Tags